Stichting Thiru Valagum Farm ten dienste van Thiru Valagum Farm

De stichting, opgericht 8 April 2003, verzorgt de publicaties ten behoeve van de ecologische familie- en zorgboerderij in India. Het belang van de boerderij in de lokale holistische context wordt ondersteund middels vrij te besteden ontvangen donaties uit de vriendenkring.
De stichting verspreidt de Heilzame Aarde Nieuwsbrief in Maart, Juli en November en de Heilzame Aarde Flyer in Januari, Mei en September onder zo’n 250 lezers. De nieuwsbrief verhaalt over de recente activiteiten en de flyer plaatst ons werk in de maatschappelijke context van vandaag. Op verzoek ontvang je deze per e-mail. (De nieuwsbrief is ook in het Engels opvraagbaar).
Op de website zijn enige video’s aan te klikken.
De website wordt volledig beheerd door een vrijwilliger.

De stichting is winnaar van Dagblad BN De Stem Ontwikkelingsprijs 2005 en werd verkozen als Millennium Project in 2008 en 2009 door de Gemeente Terneuzen.
Privédonaties vormen een welkome aanvulling op de sociaal-economisch-ecologische activiteiten van de boerderij.
Van tijd tot tijd profileren we een specifieke actie ten behoeve van extra investeringen om ‘De Zelfvoorziening Dichterbij’ te brengen.
Vraag onze folder aan: landboermens@protonmail.com of gerritimpens@gmail.com

De opbrengst van het auteursproject ‘Onderweg met Moeder Aarde’ van boer Gerrit in India komt ter beschikking aan de stichting: Lees ‘Onderweg met Moeder Aarde’ en ondersteun daarbij Thiru Valagum Farm in India. https://gerritimpens.auteursblog.nl/artikel/16220

Het stichtingsbestuur wordt vertegenwoordigd door Cecile Impens, Truus Impens en Senne van de Walle. Er is een vacature. De eenvoud en overzichtelijkheid van het financiële beleid van de stichting maakt het persoonlijk risico als medebestuurslid praktisch gezien nihil. Met een bescheiden maar ons ideaal ondersteunende vrijwillige bijdrage zijn we al blij. Neem gerust eens contact op.

Kamer van koophandel Dossier nr 22052479
Triodos Bank Postbus 55, 3700 AB Zeist
Rekeningnummer IBAN NL 29 TRIO 021 21 91 187
Gerrit Impens inzake Thiru Valagum Farm Terneuzen